(tekst: RIprsten)

Riječka televizija Kanal Ri slavi 15. rođendan, a slavlje je počelo humanitarno. Boćarski turnir na Hrastenici okupio je poznate riječke sportaše, glazbenike, novinare, ugostitelje, političare… Svi zajedno boćali su za riječku Socijalnu samoposlugu. 

“Okupili smo sve koje smo mogli u ovako kratko vrijeme. Sudeći po izvrsnom odazivu možemo reći da je akcija uspjela i da smo uspjeli pomoći Socijalnoj samoposluzi. S Hrastenice će, vjerujemo, svi otići sretni i zadovoljni,” poručio je Larry Ambrozich, jedan od organizatora.
Održano je i Otvoreno prvenstvo Rijeke u briškuli i trešeti. Uz prikupljene donacije Socijalnoj je samoposluzi namijenjen prihod od kotizacije za oba turnira.

A da s Hrastenice nitko ne ode gladan i žedan pobrinuli su se Grobnički dondolaši i Udruga Palentar. Naime, skuhan je gulaš od 40 kila mesa i 50-ak kila teška grobnička palenta kompirica. 
Pokrovitelji humanitarne akcije je i Općina Čavle.
Sportsko- humanitarna akcija na Čavlima samo je uvod u ono što slijedi. 
“U petak, 5. prosinca, čeka nas veliki koncert u Dvorani mladosti. Nastupaju Elemental, Jinxi i Let 3. Također, dogovoreno je da kutija Socijalne samoposluge bude i na tom koncertu pa će svi koji žele i mogu, imati prilike pomoći,” najavila je Lidija Šušak.

 
                                                           

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.