Suncokret ruralnog turizma Hrvatske je nacionalna godišnja nagrada koja se već niz godina dodjeljuje najboljim poduzetnicima i projektima u ruralnom turizmu Hrvatske. Ove godine u kategodriji „Tradicijska ruralna gastronomija“ Festival palente i sira dobio je posebno priznanje za očuvanje gastronomije. Nagrada je uz brojne uzvanike i goste uručena 02. listopada 2014. u Zagrebu.

U ime TZO Čavle i Jelenje nagradu je preuzela Gordana Gržetić, a dodjeli priznanja nazočile su zamjenice načelnika Čavle i Jelenje Ivana Cvitan Polić i Ana Faraguna Linić te predstavnik PGŽ Mladen Brajan.
Zahvaljujemo svim volonterima, sponzorima, a naročito kuharima koji su svih ovih godina dali svoj doprinos i bez kojih se ovakva manifestacija ne bi mogla održati.
 
9. Festival palente i sira održati će se u Čavlima 27.06.2015. godine, a mi Vas već sada pozivamo!


 

 
                                                           

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.